Лідери опозиції повинні підтвердити свої наміри щодо врегулювання політичної кризи в Україні, проголосувавши за закон про амністію і вивівши після цього мітингувальників із захоплених адміністративних будівель в столиці та інших містах. Таку думку висловив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Віталій Грушевський в ефірі телеканалу «Рада», повідомляє прес-служба політичної сили.

«Сьогодні вирішальний день, коли всі сторони політичного конфлікту повинні підтвердити свої наміри щодо мирного врегулювання ситуації, що склалася в нашій країні. Сьогодні парламентарії повинні одностайно проголосувати за узгоджений усіма сторонами закон про амністію», - зазначив народний депутат.

«Після голосування ми побачимо, чи відповідають дійсності заяви лідерів опозиції про те, що вони контролюють і організовують людей на Майдані. Зокрема, після прийняття цього законопроекту мітингувальники повинні покинути державні будівлі для початку нормалізації ситуації в країні. Лідери опозиції повинні підтвердити свої наміри врегулювати політичну кризу в Україні і довести, що їхнє слово має вагу на Майдані, і вони не вводять в оману все суспільство своїми заявами», - підсумував Грушевський.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

135