Сьогодні мало проводити переговори тільки з лідерами опозиції, прислухатися треба до всіх, хто був на Майдані. У цьому переконаний народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Олександр Волков, повідомляє прес-служба ПР.

«Я хочу, щоб сьогодні було вирішено політичну кризу в державі. І переконаний, що на сьогодні мало проводити переговори з лідерами опозиції. Я вважаю, що сьогодні треба йти до тих, хто стоїть на майдані, і слухати саме їх... Зараз багато говорять про Дмитра Яроша (один з лідерів об'єднання «Правий сектор». - Ред.), і я вважаю, що потрібно домовлятися з ним і з усіма іншими, які сьогодні на слуху. Треба слухати, насамперед, народ. Бо надходить дуже багато інформації про те, що люди на Майдані вже не вірять лідерам опозиції, бо думають, що останні вирішують власні проблеми», - сказав він.

«Треба говорити з усіма, хто був на Майдані, адже вони теж громадяни нашої держави. Треба дізнатися, чому вони там, які в них пропозиції і потреби, з'ясувати, чого вони хочуть», - додав Волков.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181