Під впливом домовленостей опозиції і влади фондовий ринок почав відігравати втрати останніх тижнів. Про це розповіли опитані експерти.

«Вітчизняний ринок акцій почне підвищуватися, відіграючи втрати останніх тижнів на тлі послаблення політичної напруженості в країні. Серед наших фаворитів на сьогодні ті самі імена - Райффайзен Банк Аваль, індексні папери сектора електрогенерації і Мотор Січ», - зазначають в інвестиційній компанії Dragon Capital.

Коментуючи підсумки вчорашніх торгів, фахівець відділу міжнародних продажів боргових цінних паперів Dragon Capital Світлана Русакова сказала, що ринок стабільно зростав протягом дня: довгострокові облігації додали близько 3 пунктів.

При цьому квазісуверенні і корпоративні випуски показали більш слабку динаміку, підвищившись у середньому на 1-1,5 пункта.

Зафіксували висхідний тренд на ринку і в інвесткомпанії Арт-капітал.

«Відставка прем'єр-міністра і скасування суперечливих законів від 16 січня призвели до зниження політичного протистояння в Україні. Трійку лідерів зростання склали акції DOEN (+4,31%), BAVL (+2,42%) і MSICH (+2,17%). Водночас подешевшали папери AVDK (-2,31%)», - розповіли аналітики.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

121