Президент Національного олімпійського комітету, Олімпійський чемпіон і Герой України Сергій Бубка закликав українське суспільство вирішити ситуацію в країні шляхом мирних переговорів, повідомляє прес-служба НОК.

«Всі ми хочемо, щоб був мир. Напередодні Олімпійських ігор і на час їх проведення завжди припинялися всі війни. Тому я дуже хотів би, щоб і в нашій країні було спокійно і не тільки на час зимових Олімпійських ігор в Сочі. Ми всі любимо нашу країну, бажаємо добра і благополуччя для всіх. І нам вкрай необхідне олімпійське перемир'я. До речі, така позитивна традиція з'явилася ще в VII столітті до нашої ери в Стародавній Греції. Думаю, що це хороший приклад. Якщо мир може бути встановлений на 16 днів проведення Олімпійських ігор, то чому б не зберегти його назавжди», - зазначив він.

Як повідомляв ForUm, на вул. Грушевського у центрі Києва 19 січня почалися сутички між мітингувальниками і співробітниками правоохоронних органів. Сотні людей, у тому числі 311 міліціонерів, поранені, три людини загинули.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

124