Посольство Республіки Узбекистан у зв'язку з подіями в Україні видало низку рекомендацій для своїх громадян. Про це повідомляється на сайті посольства.

«У зв'язку з розвитком внутрішньополітичної ситуації в Україні, яка супроводжується масовими вуличними протестами в центрі Києва, західних та центральних регіонах України, Посольство Республіки Узбекистан в Україні рекомендує своїм громадянам утриматися від відвідування зазначених регіонів, а в разі крайньої необхідності здійснення таких поїздок, проявляти пильність і обережність, уникати місць масового скупчення людей, не брати участь у демонстраціях, не здійснювати несанкціоновану фото- і відеозйомку, не вступати в суперечки з місцевим населенням з питань, що стосуються ситуації в цій країні», - зазначається в рекомендаціях.

У разі потрапляння в надзвичайні ситуації, громадянам Республіки Узбекистан слід невідкладно звертатися в Посольство у Києві.

Нагадаємо, раніше посольство Російської Федерації в Україні рекомендувало своїм громадянам не відвідувати зони активних протестів у Києві. Аналогічні рекомендації видала Білорусь.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181