Парламентська більшість зможе домовитися з опозицією щодо питання створення та роботи спеціальної комісії Верховної Ради з роботи над змінами до Конституції. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, на брифінгу в парламенті заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Я сподіваюся, що за нинішньої атмосфери, яка складається в парламенті, у нас є можливість домовитися щодо питання роботи спеціальної комісії, яка займеться питанням змін до Конституції», - сказав Єфремов.

За його словами, зміна Конституції повинна привести до поліпшення умов життя для всіх українців.

«Конституція приймається для держави. Будь-яка людина зацікавлена, щоб вона створювала умови, за яких буде комфортно жити всім українцям. Якщо ми поставимо це у главу кута, документ буде виписаний правильно і більшість з цим погодиться. Якщо ж поставимо на чолі кута політичні інтереси і питання обрання когось і протегування - це тупиковий шлях і він не принесе знакових норм у цей документ», - додав він, зазначивши, що з даного питання ще буде вестися дискусія.

Як раніше повідомляв ForUm, на зустрічі з опозицією Президент України Віктор Янукович погодився розпочати процес підготовки змін до Конституції України.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

114