Сьогодні в сесійний зал Верховної Ради України на голосування буде винесено два важливі законопроекти, у зв'язку з чим перерву в роботі парламенту продовжено до 12.00. Про це заявив голова ВРУ Володимир Рибак у сесійній залі, передає кореспондент Forum'у.

Рибак повідомив депутатам, що зараз йде підготовка двох законопроектів, які необхідно винести в зал сьогодні. «Ми сьогодні не можемо піти з сесійної зали, поки не приймемо необхідні закони, які чекають люди. О 12 годині, я дуже прошу, щоб всі були в сесійній залі, напрацювання будуть, ми розглянемо один закон і будемо працювати, щоб і другий був (розглянутий - Ред.)», - сказав Рибак.

Він уточнив, що існує домовленість між лідерами парламентських фракцій вийти на голосування щодо цих двох законопроектів сьогодні. Водночас він не уточнив, про які законопроекти йдеться, і покинув зал для продовження консультацій.

Як раніше повідомляв ForUm, голова Верховної Ради відкрив позачергову сесію парламенту, після чого було оголошено 30-хвилинну перерву.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

475