У Києві на Лісовому масиві пройде футбольний турнір між командами батьків школярів мікрорайону. Про це повідомляє «Соціальний центр «Перспектива».

«Провести футбольний турнір між командами батьків шкіл Лісового масиву. З такою ініціативою батьки учнів прийшли до голови правління Соціального центру Геннадія Виходцева. Цю ідею з ентузіазмом підтримали у Соціальному центрі, який четвертий рік працює в мікрорайоні», - йдеться в повідомленні.

«Я завжди вітаю і підтримую ініціативи, спрямовані на розвиток наших дітей, а тим більше, коли вони виходять від самих мешканців. Я вже неодноразово говорив і хочу ще раз акцентувати увагу кожного на тому, що ми, дорослі, повинні стати прикладом для наслідування і показати дітям, що означає «вести здоровий спосіб життя» на власному прикладі», - заявив Виходцев.


Також керівник Соціального центру впевнений, що цей турнір стане справжнім спортивним святом для багатьох сімей у мікрорайоні, тому що в ньому зможуть взяти участь не тільки батьки, але і мами, і діти - в якості активних вболівальників. Планується, що в кожній школі Лісового масиву сформована футбольна команда, а вже в березні пройдуть перші товариські матчі.

«Впевнений, що це сімейне футбольне свято так сподобається мешканцям Лісового, що стане для нас доброю традицією і буде проходити кожен рік», - зазначив Виходцев.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

100