У м. Рогатин в неділю 26 січня під час народного віча помер депутат районної ради від ВО «Батьківщина», завідувач неврологічним відділенням центральної районної лікарні Станіслав Гавриленко. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС в Івано-Франківській області.

«Встановлено, що під час масового заходу між Гавриленком, який був координатором цього зібрання, і депутатом міської ради виникла суперечка за право виступу біля мікрофона. Колега намагався вирвати у Гавриленка мікрофон з рук, однак його дії припинили громадяни», - йдеться в повідомленні.
Після цього у Гавриленка погіршилося самопочуття. Схопившись за серце, 59-річний чоловік впав у сніг, а присутні почали надавати йому першу медичну допомогу. Прибувши за викликом, медики госпіталізували потерпілого в стані клінічної смерті в Рогатинську ЦРЛ, де настала його смерть.

Правоохоронці за участю експертів криміналістичної лабораторії НДЕКЦ при УМВС провели огляд місця події. Були опитані свідки, призначено судово-медичну, криміналістичну експертизи. Згідно з судово-медичною експертизою, на тілі померлого жодних тілесних ушкоджень не виявлено. За висновком експерта, смерть настала внаслідок гострої серцевої недостатності.

Правоохоронці внесли відомості про цей факт у Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України з відміткою «природна смерть».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184