Національна академія мистецтва і техніки звукозапису США оголосила лауреатів музичної премії Grammy за підсумками 2013 року.

Виконавиця з Нової Зеландії Лорд отримала нагороду за «Пісню року», обігнавши в цій номінації Пінк, Бруно Марса, Кеті Перрі, а також дует Маклемора і Райана Льюїса.

Дует Маклемора і Райана Льюїса виборов одразу чотири музичні премії Grammy в категорії «Кращий реп-альбом», «Краще реп-виконання», «Краща реп-композиція» та «Кращий новий артист».

Французький електронний дует Daft Punk отримав нагороди в категоріях «Кращий танцювальний або електронний альбом» і «Кращий дизайн некласичного альбому». Крім того, група перемогла в номінації «Краще поп-виконання дуетом або групою» за хіт «Get Lucky», виконаний з Фареллом Вільямсом, повідомляє BBC.

Джастін Тімберлейк отримав статуетки за краще відео та кращу R&B-композицію.

Британська співачка Адель завоювала дві премії Grammy за композицію «Skyfall» в категоріях «Кращий саундтрек до візуальної вистави» та «Найкраща пісня, написана для візуальної вистави».

Крім того, двом нині живим учасникам групи The Beatles Полу Маккартні і Рінго Старру, були вручені статуетки "Греммі" за особливий внесок і досягнення в музичній індустрії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

117