Захоплення Мінагрополітики загрожує продовольчій безпеці країни. Про це повідомив директор Департаменту продовольства Мінагрополітики Олександр Куць.

«Силове захоплення Міністерства дестабілізує роботу Департаменту продовольства. І на сьогодні є реальна загроза для продовольчої безпеки країни. Ті позитивні результати, які були досягнуті протягом попереднього року, зокрема зростання виробництва м'ясо-молочної продукції, сприяли збільшенню споживання населенням і м'яса, і молока, а також інших продуктів. Крім того, була забезпечена стабілізація на продовольчому ринку», - підкреслив Куць.

Директор Департаменту зазначив, що на більшість продукції ціни залишалися стабільними і навіть знижувалися.

«Останні події можуть призвести до того, що стабільність на продовольчому ринку буде порушена. Адже Мінагрополітики не зможе виконувати в повному обсязі ті функції, які повинне. Звичайно ж, сьогодні міністерство працює, але ефективність цієї роботи значно знижена через те, що відбулося силове захоплення відомства», - зазначив Куць.

Нагадаємо, вночі 24 січня мітингувальники зайняли будівлю Міністерства аграрної політики та продовольства по вулиці Хрещатик, 24.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

217