Американські і європейські політики своїм втручанням у внутрішні справи України створили нинішню ситуацію політичної істерії і розчарування в опозиційних лідерах. Про це сказав в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ викладач і дослідник міжнародних відносин і безпеки факультету соціології Московського державного університету Марк Слебода.

«Політики з ЄС і США своїми приїздами в Україну демонструють порушення суверенітету країни, коли відкрито закликають натовп до революції проти демократично обраного уряду. Вони частково відповідальні за створення цієї нереалістичної істерії і розчарування серед протестувальників», - сказав Слебода. 

Він звернув увагу на подвійні стандарти серед західних політиків, які виступають за демократію, але виявляють відкриту симпатію до ультраправого Олега Тягнибока.

«Ситуація здається ще більш шокуючою, коли ми бачимо парад європейських і американських політиків, які приходять на Майдан і фотографуються, позують разом з Тягнибоком на сцені, з цією одіозною особистістю. Цього достатньо, щоб продемонструвати цинічне лицемірство і подвійні стандарти уявних цінностей західних країн», - сказав фахівець.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

308