Всі правоохоронні органи сьогодні працюють в межах своїх повноважень і законів України. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час зустрічі з керівниками церков і релігійних організацій, повідомили Forum'у в прес-службі Глави держави.

«Сьогодні правоохоронні органи працюють в рамках своїх повноважень. В рамках законів, які їх зобов'язують стежити за порядком », - сказав він. 

Він переконаний, що всі конфлікти повинні вирішуватися за столом переговорів. «Ми закликали і закликаємо за стіл переговорів для обговорення та знаходження тих компромісів, які вкрай необхідні для того, щоб зупинити ці процеси», - підкреслив Янукович.

Водночас Глава держави підкреслив, що протестувальники сьогодні розділені. «Та інша, радикально налаштована частина площі - вона сама по собі не зупиниться. Ми бачимо, що вони йдуть далі», - сказав Президент. Він нагадав, що днями з трьома лідерами опозиції була досягнута домовленість про синхронні дії з метою зупинити протистояння, але, за його словами, як виявилося, опозиціонерів ніхто не чує.

«Ми налаштовані на подальші переговори і пошук компромісів», - підкреслив Янукович.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

231