Навчально-виховний процес спеціалізованої школи № 94 «Еллада», майно якої було розгромлене невідомими сьогодні вночі, забезпечений, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«У спеціалізованій школі № 94 «Еллада» на уроках були присутні учні, яким забезпечено повноцінний навчально-виховний процес», - заявила директор навчального закладу Вікторія Кузьменко.

Вона також зазначила, що відразу ж звернулася в правоохоронні органи з проханням вжити всіх можливих заходів реагування згідно з чинним законодавством.

За інформацією Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, в ніч з 23 на 24 січня близько 1:30 невідомі проникли на територію школи № 94 «Еллада» на вул. Ольгинській, 2/4, зламавши вхідні ворота.

За словами охоронця навчального закладу, кілька десятків людей, потрапивши на його територію, почали руйнувати майно прибудинкової території навчального закладу і намагалися зламати двері в будівлі школи. Невідомими були зняті і винесені приямки (накриття підвальних вікон) кількістю 16 штук, пошкоджені баки для сміття і ворота.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181