Експерт: Придушення протестів в Україні призведе до політичного тероризму
Придушення протестів в Україні призведе до політичного тероризму. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, повідомив сьогодні під час прес-конференції соціальний психолог Олег Покальчук.

«Повне придушення протестів переведе ситуацію в те, що можна назвати політичним тероризмом, що, безумовно, існує в українській національній традиції», - зазначив він.

Психолог спрогнозував, що ескалація конфлікту в Україні буде продовжуватися, а на переговорний процес, що відбувається в даний момент, особливої надії покладати не варто.

«Я не бачу підстав називати те, що зараз відбувається, переговорним процесом, оскільки суб'єкти переговорів абсолютно по-різному бачать свою ідентифікацію, свій статус і знаходяться в різних системах координат, крім того, що захищають різні цінності як такі...Я б назвав цей переговорний процес переговорним конфліктом», - повідомив він.

За словами Покальчука, політичне врегулювання ситуації буде можливим тільки в тому випадку, коли одна із сторін повністю вичерпає свої ресурси.

Анастасія Піка,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

275