У м. Буча Київської області невідомі особи підпалили відділення міліції. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області.

Про пожежу на першому поверсі повідомили мешканці будинку близько четвертої години ранку.

За вказаною адресою правоохоронці прибули через сім хвилин. Горіло міське відділення міліції, розташоване в напівпідвальному приміщенні п'ятиповерхового будинку. Працівники міліції негайно розпочали гасіння пожежі.


У обгорілому службовому приміщенні виявили розбите вікно, а на підлозі - заткнуті ганчірками дві горловини скляних пляшок, які в подальшому були вилучені як речовий доказ.

Під час опитуванні мешканців будинку, правоохоронці встановили, що до підпалу можуть бути причетними двоє чоловіків, які після того як кинули пляшки із запальною сумішшю у вікно, побігли в напрямку автодороги і зникли.

Слідчим відділом Ірпінського МВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі від трьох до десяти років.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

454