Призначення Андрія Клюєва на посаду глави Адміністрації Президента свідчить про намір влади вирішити політичну кризу в країні не силовими, а політичними методами.

Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, повідомив сьогодні під час прес-конференції політолог Вадим Карасьов.

«Це (призначення Клюєва) все ж акцент не на поліцейських технологіях вирішення кризи і виходу з неї, а на політичних і парламентсько-політичних», - повідомив він.

Карасьов підкреслив, що Клюєв має дуже великі зв'язки не тільки в провладній політичній силі, але і в опозиційній.

Крім того, експерт зазначив, що призначення Клюєва також обумовлено тим, що главою АП повинна була стати людина, якій довіряє Партія регіонів, і яка могла б ефективно представляти інтереси Президента в парламенті.

«Наскільки я знаю, ще кілька днів тому Клюєв розглядався як претендент номер один. З точки зору нинішніх політичних реалій і ситуації в команді Президента, він і так вже був фігурою номер два, яка впливала на процес прийняття рішень. До того ж він найбільш підготовлений з точки зору досвіду і навичок, як політичних, так і управлінських, для ролі голови Адміністрації Президента. Всі інші претенденти або не мали достатнього досвіду, або були більше адміністраторами, ніж політиками, які могли викликати відверте неприйняття з боку суспільства, або навіть з боку самої команди Президента», - додав він.

Анастасія Піка, 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

218