Навчальні заклади і діти не можуть бути заручниками політичних ігрищ. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, під час громадських слухань на тему: «Київ на межі гуманітарної катастрофи: як забезпечити безпеку киян і захистити історичне обличчя Києва» повідомила депутат Київради Алла Шлапак. 

Вона повідомила, що протестувальники зруйнували огорожу 94-ї школи, розташованої на вулиці Ольгинській у Києві. «Сьогодні в 94-ій школі, яка знаходиться на вулиці Ольгинській, повністю розібрали всі огородження, розбили двері, винесли урни. Хотіли увірватися в школу, але охорона їх не пустила. Школа закрита, але паркан повністю розібраний і все, що було на території, і усе, що можна було розібрати, винесли на барикади», - сказала вона. 

У зв'язку з такою ситуацією, за її словами, діти не прийшли сьогодні на уроки.

«Вчителі сьогодні бояться йти на роботу, незважаючи на те, що їх ніхто не звільняв від обов'язку ходити туди», - зазначила Шлапак.

Депутат Київради, звертаючись до всіх сторін протистояння, заявила, що навчальні заклади і діти не можуть бути заручниками «політичних ігрищ».

«Вони повинні мати можливість отримувати повноцінну освіту. Я дуже прошу не порушувати ці межі», - заявила депутат Київради.
Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

153