Забезпечувати життєдіяльність Львівської області у сформованій ситуації неможливо, заявив журналістам голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало, коментуючи захоплення жителями області приміщень облдержадміністрації.

«Забезпечувати життєдіяльність області у сформованій ситуації неможливо. Зараз управління проводиться у телефонному режимі, а далі буде видно, тривають переговори з обласною радою», - сказав він.

Коментуючи захоплення приміщень, Сало сказав, що ці дії є порушенням закону, відкрито кримінальне провадження, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

На запитання про подальшу долю своєї заяви про відставку Сало відповів: «Не знаю, я і надалі залишаюся в команді Президента, тому що тільки Президент може вийти з цієї ситуації і допомогти Львівській області».

Нагадаємо, 23 січня кілька тисяч жителів Львова зайшли в будівлю, де розміщена Львівська облдержадміністрація. Вони змусили написати заяву про відставку голову Львівської обласної держадміністрації Олега Сала і заявили про формування власних органів управління.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

136