Президент України Віктор Янукович закликає політиків Сходу і Заходу припинити боротьбу за нашу країну.

«Історична доля України є складною з самого початку, ще з часів Київської держави. Тому що земля наша лежить на роздоріжжі, на кордоні між Заходом і Сходом. Вплив двох таких різних цивілізацій не може не відбиватися на ментальності різних частин нашого єдиного, повторюю, єдиного народу. Саме через це протягом всієї своєї історії наш народ мав великі труднощі. Були колосальні втрати, були трагедії. Але при цьому завжди була воля людей до об'єднання України. Багато блискучих голів лягли за цю ідею», - йдеться в коментарі Глави держави, переданому агентству «Інтерфакс-Україна» у четвер.

«Так провидіння розпорядилося, що саме в радянські часи Україна знову стала соборною, єдиною державою. І вона залишиться неподільною. Це я вам гарантую. Поки я керую Україною - нікому не вдасться розділити її», - підкреслив Янукович.

«У чому нам можуть допомогти політики і Заходу, і Сходу? Вони повинні припинити між собою боротьбу за Україну. Наш народ сам впорається з тими проблемами, які ми зараз переживаємо. Ми, звичайно, вдячні за наміри. Але, будемо відверті, часом за цими добрими намірами стоїть елементарна боротьба за вплив на Україну. Наша держава незалежна. Народ - зрілий. Ми хочемо і можемо самі вирішувати долю нашої країни», - переконаний Президент.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

419