Лідери опозиції повинні проявити виваженість і повагу до народу України і продовжити переговори з легітимно обраною владою. Про це заявив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Віталій Грушевський, повідомляє прес-служба ДержНС.

«Лідери опозиції зробили чергову спробу державного перевороту. Так звана народна рада, яка фактично складається з трьох осіб, передбачає формування недержавних, нелегітимних та антиконституційних державних інститутів. Це - пряме і свідоме руйнування цілісності і незалежності України», - звернув увагу політик.

«Опозиція, переслідуючи власні цілі і неадекватні амбіції, змогла ввести в оману людей. Ультиматуми, ненависть один до одного, людські жертви - наслідки цього і шлях до цілеспрямованого знищення України. Необхідно припинити зіткнення. Українцям не потрібен вогонь, провокації і безневинні жертви. Українцям потрібен діалог», - зазначив він. 

Грушевський закликав лідерів опозиції проявити виваженість і повагу до народу України і продовжити переговори з легітимно обраною владою. «Для здійснення всіх цих кроків нам не потрібні зарубіжні посередники. Ми, українці, - мудрі і виважені люди, ми самі виберемо свою долю і шлях розвитку нашої країни. Ми, українці, - мудра і працьовита нація і зможемо знайти розуміння у своєму домі», - додав політик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

120