Лідер Громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук 21 січня зустрівся з керівником ФМС Росії Костянтином Ромодановським. На зустрічі обговорювалися нові міграційні правила, можливості вдосконалення процедури отримання дозвільних документів на території України, йдеться в повідомленні на сайті «Українського вибору».

Як відомо, останнім часом багато громадян України зіткнулися з труднощами в'їзду в РФ через зміни російського міграційного законодавства.

Нагадаємо, 12 грудня 2013 року Медведчук і Ромодановський вже проводили зустріч, на якій обговорювалося питання про заборону в'їзду на територію Росії 25 тисячам громадян України та можливі шляхи виходу зі сформованої ситуації.

«Внаслідок зусиль сторін кількість українських громадян, яким відмовлено у праві в'їзду на територію Російської Федерації значно скоротилася», - йдеться в повідомленні на сайті «Українського вибору».

Крім того, керівник ФМС Росії заявив, що міграційна служба буде шукати можливість для перегляду рішень у справах тих громадян України, яким заборонено в'їзд на територію РФ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224