Інформація про передислокацію танків з Чернігова до Києва не відповідає дійсності. Про це повідомляє управління преси та інформації Міністерства оборони України.

Як повідомив начальник штабу окремої танкової бригади 8 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, яка дислокується в селищі Гончарівське на Чернігівщині, особовий склад частини здійснює передачу надлишкового майна, озброєння і військової техніки в рамках проведення планових організаційних заходів.

«Зокрема, вчора, 22 січня, три танки Т-64 були доставлені до залізничної вантажної станції «Чернігів-Північний». Запланована доставка ще трьох одиниць техніки, після чого буде сформовано ешелон, який доправить цю техніку в одну з військових частин Одеської області», - наголошується в повідомленні.

Управління преси та інформації Міністерства оборони України підкреслює, що інформація, розповсюджена окремими засобами масової інформації про нібито залучення Збройних Сил України до політичних акцій, які проводяться в місті Києві, зокрема, перебазування військової техніки в столицю, не відповідає дійсності.

«Частини і підрозділи Збройних Сил України продовжують у плановому режимі виконувати завдання за призначенням. Жодних позапланових заходів та практичних навчань не проводиться», - йдеться в повідомленні управління.

Підрозділи і частини знаходяться в місцях постійної дислокації.

Нагадаємо, в центрі Києва на вулиці Грушевського з 19 січня триває протистояння між мітингувальниками і правоохоронцями.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1106