Рішення про позачергове засідання Верховної Ради має бути ухвалене не пізніше завтрашнього дня. Таку думку в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Григорій Смітюх.

«Це рішення буде прийняте найближчим часом... Це повинно відбутися не пізніше завтрашнього дня», - заявив нардеп, відповідаючи на питання про те, чи буде позачергове засідання Ради.

«Для того, щоб не було звинувачень в більшості, в меншості, я вважаю, що ВР повинна відкритися і перейти у формат пленарних слухань щодо ситуації, яка є в нашій країні, для того, щоб дати можливість висловити точки зору різних сторін», - заявив Смітюх.

«Я зі свого боку ініціюю таку позицію і закликаю... за рішенням керівників фракцій, ВР повинна зібратися найближчим часом для того, щоб дати можливість найближчим часом врегулювати питання парламентським способом. Ще у нас не втрачена ця можливість», - заявив депутат.

Смітюх також зазначив, що, швидше за все, це питання обговорювалося на зустрічі представників влади та опозиції.

Нагадаємо, перший етап переговорів між Президентом України Віктором Януковичем, учасниками робочої групи з урегулювання політичної кризи та лідерами опозиційних парламентських фракцій завершився.

Як раніше повідомляв ForUm, зіткнення у центрі Києва 19 січня почалися після того, як мітингувальники вирішили прорватися через кордон міліції в напрямку Будинку уряду і Верховної Ради.

Протистояння між протестувальниками та правоохоронцями на вулиці Грушевського 22 січня активізувалися. Під час зіткнень загинули двоє мітингувальників.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1101