Дніпровський районний суд Києва заарештував ще чотирьох підозрюваних у масових заворушеннях у Києві, повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

«Дніпровський райсуд Києва, розглянувши клопотання слідчих, прийняв рішення про взяття під варту ще чотирьох підозрюваних, які були затримані у зв'язку з масовими заворушеннями на вулиці Грушевського», - сказано в повідомленні.

Згідно з матеріалами слідства, четверо молодих людей безпосередньо брали участь у масових заворушеннях біля стадіону «Динамо», які супроводжувалися насильством, підпалами, опором представникам влади із застосуванням зброї.

Як повідомляв ForUm, сьогодні райсуди Києва за клопотанням слідчих і прокуратури обрали запобіжний захід для 10 затриманих мітингувальників, які підозрюються у масових заворушеннях на вулиці Грушевського в Києві, у вигляді утримання під вартою.

Як раніше повідомляв ForUm, зіткнення у центрі Києва 19 січня почалися після того, як мітингувальники вирішили прорватися через кордон міліції в напрямку Будинку уряду і Верховної Ради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

349