Били громадських активістів сьогодні вночі в столичних готелях, представлялися фашистами і активістами Майдану. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, повідомив сьогодні під час прес-конференції потерпілий активіст громадської організації «За порядок» Михайло Ляшенко.

За його словами, о 3:40 23 січня на активістів в хостелі на вулиці Щербакова, 57 напало близько 150 людей в бронежилетах і масках. Вони були озброєні сокирами, трубами, кийками, електродрилями і різною зброєю, у тому числі вогнепальною. Одних активістів жорстоко били, інших відпускали зі словами: «Їдь додому, інакше постраждаєш», третіх відвозили і били в штабах в Будинку профспілок та КМДА.

«Вони представлялися народним судом, фашистами, активістами Майдану і Автомайдану», - повідомив він.

За словами активіста, хлопців, які приїхали з різних регіонів України з метою участі у мирних акціях, звинуватили в тому, що вони «тітушки» і б'ють мирних громадян.

Як повідомив у свою чергу голова громадської організації «За порядок» Віктор Андрєєв, люди в масках пересувалися організованою групою та в цілому побили близько 50 осіб, які перебували в хостелах на вулицях Щербакова, Спаській, Старовокзальній та Богданівській. За його словами, деякі хлопці залишаються в лікарнях, двоє пропали без вісті.

Члени громадської організації пов'язують напад зі своєю акцією, в ході якої вони завадили «автомайданівцям» перегородити дорогу кортежу Президента.

Анастасія Піка,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151