Прем'єр-міністр України Микола Азаров вимагає від міністерств і відомств забезпечити нормальну життєдіяльність країни у складних погодних умовах. Про це, як передає кореспондент Forum'у, він заявив, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

За його словами, у зв'язку з погіршенням погодних умов посилився ризик аварій, і дві вже сталися: в місті Южне Одеської області і в Миколаєві, де вже сьогодні має бути відновлено електропостачання.

Азаров зажадав, щоб у всіх регіонах надійно працювали енергосистеми і транспорт. «Місцева влада, комунальні і дорожні служби, служби з надзвичайних ситуацій, оперативні штаби в областях повинні працювати в посиленому режимі. На дорогах має бути забезпечений постійний і безпечний рух транспорту, комунальна техніка повинна бути в робочому стані і повинна бути готовою реагувати на надзвичайні ситуації», - заявив він.

За його словами, окрема увага має бути приділена забезпеченню нормальної роботи громадського транспорту, розчищенню підходів до зупинок, станцій метро, соціальних об'єктів та ін.

«Ми ретельно готувалися до цього, тому кожен збій уряд оцінюватиме жорстко», - заявив прем'єр.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

81