Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку підготувати проект рішення Кабінету Міністрів України про надання з резервного фонду бюджету допомоги правоохоронцям, які постраждали під час масових заворушень. Про це він заявив, відкриваючи засідання уряду, передає кореспондент Forum'у.

Прем'єр доручив підготувати відповідне рішення в короткі терміни і винести на затвердження КМУ вже на наступному засіданні. При цьому прем'єр підкреслив, що йдеться не тільки про витрати на лікування, але й вирішення житлово-комунальних проблем правоохоронців.

«Сьогодні, завдяки безпрецедентній витримці, мужності, самопожертві і вірності присязі співробітниками правоохоронних органів, серед яких юні хлопці, які застосовують тільки засоби стримування, - напливи бойовиків вдається зупиняти. Я насправді пишаюсь, що у нас є такі воїни. Вдячний за самовідданий захист конституційного ладу і правопорядку... Держава належно оцінить мужність громадян у погонах», - заявив прем'єр.

За його словами, правоохоронців також підтримує українське суспільство, про що громадяни пишуть на сторінці у «Фейсбуці» прем'єра.

Нагадаємо, за медичною допомогою після протистояння на вул. Грушевського у Києві звернулися 163 співробітників правоохоронних органів.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

116