Українська влада повинна зробити все, щоб не допустити силового протистояння в країні, заявляє прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«Наше завдання - не допустити силового протистояння. Саме на це націлена витримка. Я дуже вдячний співробітникам правоохоронних органів, які таку витримку проявляють», - сказав Азаров в інтерв'ю російському телеканалу «Вести-24», частина якого транслювалася на телеканалі у вівторок ввечері, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Прем'єр поінформував, що в лікарнях на сьогоднішній день знаходяться 120 правоохоронців. Багато з них зі струсами мозку, одна людина з опіками, а двоє - з колото-різаними ранами.

«Хіба суспільство така ситуація не турбує? Адже, напевно, ця ступінь озлоблення повинна бути, безумовно, зменшена. Саме в цьому полягає позиція Президента й Уряду», - зазначив він.

Нагадаємо, сутички у центрі Києва 19 січня почалися після того, як мітингувальники вирішили прорватися через кордон міліції у напрямку Будинку уряду і Верховної Ради, і тривають третій день.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Клюєв заявив, що надзвичайний стан в Україні вводитися не буде.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

552