Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко розпочав розмову з секретарем Ради національної безпеки і оборони Андрієм Клюєвим, радником Президента Андрієм Портновим і міністром юстиції Оленою Лукаш з погроз. Про це радник Президента заявив під час брифінгу, передає кореспондент ForUm'у.

«Сьогодні ми втрьох зустрічалися з Кличком, і свою розмову він почав із погроз. Він сказав, що скоро зможе відповісти на певні запитання і скоро прийде його політичний час. Ми, скептично оцінивши політичні перспективи Віталія Володимировича, попросили його лякати своїх політичних партнерів, а тут лякати нікого не потрібно, тут його ніхто не боїться», - сказав Портнов.

Він підкреслив, що закликав Кличка шукати компроміс з усіх питань, які стоять сьогодні на порядку денному українського суспільства.

У свою чергу секретар РНБО зазначив, що заяву про вихід з переговорного процесу Кличко зробив якраз після зустрічі з ними.

«Сьогодні Кличко був в Адміністрації Президента і попросив зустрічі з Віктором Януковичем. У цей час Віктор Федорович проводив нараду за програмою соціально-економічного розвитку на 2014 рік», - повідомив Клюєв.

Він також уточнив, що Глава держави доручив робочій групі зустрітися з лідером партії «УДАР».

«На жаль, у нас не вийшло конструктивної розмови, було багато емоцій. Віктор Федорович запропонував у зв'язку з тим, що Кличко прийшов без попередження, мені передати, що зв'яжеться з ним після того, як закінчить нараду», - уточнив секретар РНБО.

Нагадаємо, сьогодні в Адміністрації Президента відбулося засідання робочої групи щодо врегулювання політичної кризи під головуванням секретаря Ради національної безпеки і оборони Андрія Клюєва.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

533