Бюджети регіонів на 2014 рік мають бути прийняті з урахуванням економічних особливостей кожної області. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, Президент України Віктор Янукович заявив на зустрічі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим і першим віце-прем'єр-міністром Сергієм Арбузовим.

«Я хотів би запитати, яка робота проведена з підготовки бюджетів регіонів. Безумовно, Миколо Яновичу, мене цікавить питання в цілому соціально-економічного розвитку на 2014 рік », - сказав Глава держави на початку зустрічі.

За словами Президента, важливо прозоре ухвалення бюджетів регіонів, які повинні бути спрямовані на соціально-економічний розвиток та розвиток інфраструктури. «Ми з вами добре знаємо ці особливості - яка структура економіки в кожному регіоні, і які пріоритети», - сказав Янукович.

Глава держави підкреслив, що Україні потрібна ефективна економіка. «Ми реально повинні бачити поліпшення соціальних умов для людей і, безумовно, якості життя», - сказав Президент.

Він зазначив, що найближчим часом буде проведено нараду з широким колом фахівців з цього питання. «Але зараз, попередньо, я хотів би, щоб ви мене проінформували і я зрозумів, на які параметри ми виходимо в кожному регіоні, за яким принципом ми будемо приймати програму. У прийнятті програм деяких регіонів я обов'язково візьму участь. Я хочу подивитися, як ви будете до цього підходити, які будуть застосовані принципи», - сказав Янукович.

Нагадаємо, 16 січня парламент прийняв державний бюджет України на 2014 рік. 17 січня Президент України Віктор Янукович його підписав.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

185