Коштів київського бюджету 2014 року в повному обсязі вистачить на зарплати і надбавки працівникам соціальної сфери. Про це сьогодні повідомив журналістам в.о. голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко, повідомляє кореспондент Forum'у.

«Заробітні плати, надбавки, все, що стосується медикаментів, харчування для дітей, все передбачено в бюджеті, і буде виплачуватися. Ми навіть намагаємося збалансувати (виплати - Ред) з урахуванням заборгованостей», - зазначив він.

За словами Голубченка, на даний момент залишаються лише деякі питання щодо заробітних плат працівникам «Київпастрансу», проте КМДА вже перерахувала їм 12 мільйонів гривень і днями перерахує ще 18 млн грн, і таким чином заборгованість буде ліквідовано.

Також Голубченко зазначив, що в нинішній ситуації у Києві було важливо збалансувати міський бюджет. «Прем'єр-міністр зараз дав доручення, і наші фінансисти працюють з усіма міністерствами і відомствами щодо бюджету Києва. Прем'єр розуміє, наскільки важливо зараз при таких обставинах збалансувати міський бюджет», - зазначив в.о. голови КМДА.

Нагадаємо, 30 грудня Кабінет Міністрів додатково виділив бюджету Києва 254,7 млн гривень на заробітну плату працівників бюджетної сфери.

Анастасія Піка,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

71