Голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов в рамках робочого візиту до Республіки Сінгапур презентував економічний та інвестиційний потенціал Автономної Республіки Крим.

Про це повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК за інформацією Посольства України в Республіці Сінгапур.

Так, Могильов підкреслив, що Закон України про особливості провадження інвестиційної діяльності на території Криму створює стимули для притоку інвестицій. Закон гарантує інвесторам, зокрема, іноземним, захист вкладень від ризиків і надає низку переваг, які роблять кримське бізнес-середовище більш привабливим.

У цей же день відбулася зустріч голови Ради міністрів АРК із засновником і виконавчим головою сінгапурської групи компаній Banyan Tree Hotels and Resorts Хо Квон Пінгом.

Сторони обговорили туристичний та рекреаційний потенціал Криму, роль півострова як провідного туристичного хабу України, а також перспективи розвитку цієї галузі. За результатами зустрічі досягнуто домовленості прийняти в Криму експертів компанії для детального вивчення потенціалу автономії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

155