Четверо жителів Чечні вчора, 19 січня, двічі намагалися перетнути кордон з Україною, повідомляє Держприкордонслужба України.

Згідно з повідомленням, чотирьох громадян Росії, жителів Чечні, зупинили вчора прикордонники Донецького загону. У пункт пропуску «Успенка», на в'їзд в Україну, вони прибули майже опівночі на легковому автомобілі «Тойота». Під час перевірки документів жителі міста Грозний зазначили, що їдуть в Мелітополь, однак не змогли підтвердити мету своєї поїздки.

Як з'ясувалося згодом, близько 8 години вечора вони вже намагалися перетнути кордон у пункті пропуску «Новоазовськ». Тоді чоловіки повідомили, що прямують в місто Саки, але також не пояснили мети подорожі в Україну.

Під час проведення співбесіди громадяни 27, 30, 33 і 38 років не змогли повідомити, чому під час перетину кордону в пунктах пропуску «Успенка» і «Новоазовськ» вказували різні пункти призначення.

Саме тому було прийняте рішення про відмову громадянам Росії у пропуску через державний кордон. Зараз їх повернули в Росію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

160