У Парижі в понеділок починається судовий процес над футболістами Франко Рібері та Карімом Бензема, яких звинувачують у тому, що вони вдалися до послуг неповнолітньої повії.

Про це йдеться в офіційній заяві судової інстанції, повідомляє «Укрінформ».

«Паризький суд у другій половині дня починає повторний розгляд так званої «справи Заії ». У ній проходять два гравці французької збірної - хавбек німецької «Баварії» Франк Рібері та форвард іспанського «Реала» Карім Бензема, які скористалися послугами дівчини за викликом, яка на той момент була неповнолітньою», - йдеться в заяві.

Раніше слідство встановило, що футболісти у 2009 і 2008 роках скористалися послугами неповнолітньої на той момент дівчини на ім'я Заія Деар. Зустрічі відбувалися в Мюнхені та Парижі. Імена зірок світового футболу спливли під час розслідування справи про сутенерство навколо столичної мережі елітних повій, яка діяла в паризькому кабаре «Заман кафе» на Єлисейських полях.

Сама дівчина під час слідства заявила, що на момент контакту їй було 16 років. У ході розслідування Рібері заявив, що не знав, що дівчині ще не виповнилося 18 років, в той же час Бензема взагалі заперечував зв'язок з нею. У листопаді 2011 року прокуратура Парижа рекомендувала зняти звинувачення з футболістів у зв'язку з відсутністю доказів того, що вони знали про вік дівчини.

Судові слухання триватимуть чотири дні. Крім футболістів, у справі проходять брат Рібері та ще 5 чоловіків, яких звинувачують у сутенерстві.

Згідно з французьким законодавством, вік сексуальної згоди становить 15 років, проте платити за секс особам, молодшим 18 років, є злочином і карається законом. Слідчі встановили, що Рібері і Бензема заплатили дівчині по 700 євро. Обом футболістам загрожує тюремне ув'язнення терміном до трьох років і штраф у розмірі 45 тис. євро.

Нагадаємо, що Франк Рібері у 2006 році прийняв іслам. Футболіст одружений з алжиркою на ім’я Вахіба і має двох доньок і сина. Карім Бензема неодружений.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2298