Голова Верховної Ради України Володимир Рибак привітав кримчан з Днем Автономної Республіки Крим, повідомляє прес-служба парламенту.

Спікер нагадав, що понад два десятиліття тому більшість жителів регіону на загальнокримському референдумі висловилася за надання Криму статусу автономії.

«Ця подія стала важливою віхою на шляху утвердження демократичних принципів формування правового поля республіки, впровадження економічних реформ для процвітання південної перлини України», - зазначив Рибак.

За його словами, інтернаціональна сім'я кримчан зі славними традиціями, багатовіковою історією стала опорою для розвитку регіону, утвердження гармонійних міжетнічних відносин, зміцнення миру і злагоди на півострові.

Голова ВР побажав жителям Криму здоров'я, родинного затишку і достатку. «Нехай збуваються всі заповітні мрії, нехай кожний наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою і розумінням рідних і близьких, а на вашій благословенній кримській землі довічно панує спокій!», - йдеться у привітанні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

91