Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає, що лідери опозиції себе повністю дискредитували. Про це він заявив, коментуючи те, що відбувається в Києві в неділю, 19 січня, повідомляє прес-служба ПР. 

«Для всіх зрозуміло й очевидно, що так званий євромайдан розпався на дві частини: людей, які стояли на Майдані Незалежності, і бойовиків-штурмовиків, на підготовку яких спецслужби західних країн витратили величезні гроші. І ми розуміємо, що коли в першому акті рушниця висить, то в третьому вона обов'язково має вистрілити», - зазначив Колесніченко. 

На його думку, опозиція себе повністю дискредитувала, а ті, хто нею керують, готують громадянську війну і кровопролиття в центрі Києва. «Завдання влади - цього не допустити, а завдання людей - розібратися, і нарешті зрозуміти, що опозиція використовувала людей як гарматне м'ясо, як розмінну монету у своїх вузько корпоративних корисливих цілях», - додав політик. 

«Ті, кого ми бачимо, - це не мирні протестувальники. Це добре підготовлені й екіпіровані бандформування, які метою конфлікту ставлять громадянське протистояння і спробу змусити владу застосовувати силу. Особливо симптоматичним є те, про що я попереджав раніше: дуже дивно, що раптова ескалація конфлікту в Києві пожднується з миттєвою реакцією іноземних посольств та відомств. І ось зараз, після чергового конфлікту, представники США заявляють про необхідність вислухати й задовольнити всі вимоги мітингувальників. Але вимог немає. Те, що ми чуємо, - це мат, галас, це крики про війну, про вбивства. Американська влада нас просить ці вимоги задовольнити?» - підсумував народний депутат.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

317