Чинна влада відкидає силовий сценарій, але буде жорстко припиняти будь-які правопорушення та обмеження прав громадян, котрі виступають з альтернативною майдану позицією.

Таку думку висловив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Сергій Горохов, повідомили в прес-службі партії.

«Збанкрутілі вожді майдану шукають будь-який привід, щоб у хід пішло пряме насильство. Сьогодні біля стадіону ім. Лобановського у хід пішли ланцюги, прути, сльозогінний газ, у працівників правоохоронних органів летіли «коктейлі Молотова». Войовничими молодчиками взятий у полон і в Будинку профспілок побитий співробітник «Беркуту», - сказав політик.

«Це мирний протест? Це бандитизм і екстремізм. Хто за це відповість? Лідери опозиції й Автомайдану швиденько поспішили відхреститися від того, що відбувається? Тоді зізнайтеся, що ви не контролюєте те, що відбувається. Або однією рукою направляєте своїх бойовиків, а другою, - для ЗМІ - відмовляєтеся від них. Таке вже було при штурмі Адміністрації Президента», - додав він.

«Чинна влада відкидає силовий сценарій, але буде жорстко припиняти будь-які правопорушення та обмеження прав громадян, які виступають з альтернативною майдану позицією», - підсумував Горохов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

367