Лідери опозиції втратили контроль над майданом. Відповідальність за всі події на вулицях Києва і їх наслідки лежить виключно на них. Про це заявив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич, повідомляє прес-служба народного депутата. 

«Незважаючи на всі запевнення опозиції про мирний характер акцій протесту, ми сьогодні стали свідками реальних силових дій, які можуть призвести до дестабілізації ситуації в суспільстві і до жертв», - зазначив Шуфрич. 

«Усі бачили, як на представників міліції, які спокійно і мирно стояли, почали нападати із застосуванням небезпечних для життя засобів. Хочу наголосити: чітко зафіксовано, що атакували саме міліцію, яка змушена була захищатися. І це після того, як Верховна Рада України вже двічі прийняла закон про фактично амністування активістів так званого євромайдану, і Президент підписав обидва ці закони», - додав він. 

«Стає очевидним, що лідери опозиції втратили контроль над майданом. На жаль, ситуація виходить з-під контролю, і відповідальність за всі події на вулицях Києва та їх наслідки лежить виключно на лідерах опозиції, які виявилися неспроможними у всіх своїх запевненнях і діях», - підсумував політик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

398