Львівські правоохоронці викрили 47-річну жительку Львова, яка незаконно заволоділа коштами громадян на загальну суму 738 тис. грн. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«До правоохоронців Львівщини надійшло одинадцять заяв від мешканців Львова та області про те, що вони стали жертвами шахрайства, оскільки надавали в позику гроші на розвиток бізнесу мешканці Львова, яка обіцяла вчасно повернути кошти, а також виплачувати відсотки за користування кредитом». У результаті довірливі громадяни стали жертвами шахрайських дій: їм не виплачували обіцяні відсотки, а також не повернули гроші», - йдеться в повідомленні.

Як встановили правоохоронці під час розслідування, протягом десяти років львів'янка, увійшовши в довіру до громадян, позичила у них кошти, начебто для розвитку бізнесу, обіцяючи за це виплачувати відсотки. Таким чином, вона, за попередніми даними, обдурила 11 жителів області та незаконно заволоділа коштами на загальну суму 738 тис. грн.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 КК України (шахрайство). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Жінці обрано міру покарання - домашній арешт. Досудове розслідування триває.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2277