Рішення парламенту про заборону руху в автоколонах у складі 5 машин було прийнято в інтересах усіх учасників дорожнього руху. Про це, як передає кореспондент Forum'у, під час прес-конференції повідомив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко.

«Ми вважаємо, що 5 машин досить напружено, але все таки можна обігнати. Більше - вже складно», - сказав він.

За словами регіонала, узгодження руху автоколони з МВС буде вигідно для всіх учасників дорожнього руху. «Я останні сім років проводжу автопробіг, і ми це все узгоджували з органами внутрішніх справ. Крім моєї машини і моєї автоколони, є й інші машини. Мене взагалі не цікавлять політичні гасла, нехай хоч голими в машинах їздять. Мене турбує порядок на дорозі», - заявив Колесніченко.

У свою чергу, його колега по фракції Володимир Олійник заявив, що в разі погодження цього питання співробітники Державтоінспекції створять всі умови для максимально швидкого руху автомобільної колони.

Він зазначив, що критерієм істини даного рішення буде практика. «В одних акції протестів, а інші не можуть їздити по Майдану Незалежності. Все це треба регулювати, щоб справа не дійшла до бійки. Якщо зловживатимуть прийнятим законом, то ми повернемося до його розгляду і будемо вносити поправки», - резюмував регіонал.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

210