Міністерство доходів і зборів України запропонувало спростити митні процедури для команд-учасниць фінального турніру чемпіонату Європи з баскетболу, який відбудеться в Україні у 2015 році, і товарів, ввезених для підготовки чемпіонату, повідомили в прес-службі Міндоходів з посиланням на проект відповідного наказу міністерства.

«Команди-учасниці не платитимуть мито і податок на додану вартість за товари, які будуть ввозити для участі у змаганнях, - йдеться в повідомленні Міндоходів. - Всі процедури митного контролю та оформлення товарів, призначених для підготовки та проведення Євробаскету, будуть здійснюватися в першу чергу і за спрощеним порядком. Також скасовується необхідність подання дозвільних документів при переміщенні товарів і будь-який контроль, крім митного, на кордоні».
На думку співробітників Міндоходів, це сприятиме оперативному переміщенню товарів, необхідних для заходів чемпіонату, і не потребує фінансових і часових витрат для учасників і гостей чемпіонату, передає «УНІАН»

Разом з тим зазначається, що Міндоходів і раніше відкрите для зауважень і пропозицій, які можна надсилати традиційною чи електронною поштою.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3982