Печерський районний суд Києва закрив кримінальне провадження відносно захисника екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Сергія Власенка, який звинувачувався в побитті своєї колишньої дружини Наталії Окунської, оскільки закінчився термін давності для притягнення його до відповідальності. Про це йдеться в постанові суду.

«Суд прийшов до висновку, Власенка Сергія Володимировича від кримінальної відповідальності за скоєння правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125, ч.2 ст.125 та ч.1 ст. 125 у зв'язку із закінченням терміну давності, звільнити. Кримінальне провадження закрити», - зазначається в постанові суду.

Нагадаємо, 13 листопада 2013 р. Генпрокуратура завершила досудове слідство у кримінальному провадженні за підозрою Власенка в заподіянні тілесних ушкоджень його колишній дружині.

12 листопада Печерський районний суд Києва обрав відносно нього запобіжний захід у вигляді застави в сумі 22 тис. 940 грн.

10 січня 2014 року суд продовжив на два місяці зобов'язання Власенка у вигляді заборони на виїзд за межі України, а також за межі Києва без дозволу правоохоронців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

319