У Львові, в рамках проведення європейського тижня мобільності, надрукували 8 тисяч буклетів з правилами дорожнього руху для велосипедистів, які безкоштовно розповсюджують в громадських закладах міста.

Як розповів координатор європейського тижня мобільності у Львові Дем'ян Данилюк, посібник видано з метою допомогти велосипедистам безпечно пересуватися по місту, повідомляє «УНІАН».

«Велосипед з кожним днем набуває все більшої популярності у Львові. Знання Правил дорожнього руху, і їхнє дотримання є важливою складовою безпеки велосипедиста. Посібник в легкій і зручній формі пояснює ПДР і дає поради та рекомендації для безпечної поїздки. Вісім тисяч - це трохи більше 1% жителів міста, і приблизно стільки львів'ян зараз користується велосипедом щодня.

Завдяки гранту Німецького товариства міжнародного співробітництва видання такого буклету стало можливим. Варто зазначити, що ці правила не є якимись особливими, це вибрані пункти із загальних ПРАВИЛ дорожнього руху України новітньої редакції від 6.03.2013 року, які стосуються велосипедистів», - зазначив Данилюк.

Буклети з правилами розповсюджують безкоштовно в кафе, творчих центрах, музеях, центрах туристичної інформації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1971