Доходи державного бюджету на 2014 рік складають 392,6 млрд грн, у тому числі доходи загального фонду - 342,7 млрд грн, повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

Крім того, за даними відомства, обсяг видатків та надання кредитів державного бюджету передбачені в сумі 471,3 млрд грн, у т. ч. загального фонду - 409,4 млрд грн.

Граничний обсяг дефіциту державного бюджету на наступний рік запланований на рівні 71,6 млрд грн, що становить близько 4,3% ВВП.

Крім того, в Мінфіні зазначили, що у державному бюджеті України на 2014 рік передбачено проведення стимулюючої податково-бюджетної політики, спрямованої на продовження поступового підвищення рівня життя населення.

«З метою забезпечення належного соціального захисту кожного громадянина України у поточному році передбачено поетапне зростання розміру прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ForUm, 16 січня Верховна Рада України прийняла закон про державний бюджет України на 2014 рік без обговорення документа.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

351