Правоохоронці Львівської області розшукали матір, яка залишила 2-річного сина в готелі. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в області.

Цілий день хлопчик пробув без матері, поки її не розшукали в гостях у подруги.

«За словами працівників готелю, близько 11 години ранку вони почули, як в одному з номерів готелю плаче дитина. Оскільки окрім дитини в кімнаті більше нікого не було, працівники прийняли рішення зайти в номер. Увійшовши, вони побачили хлопчика, який був наляканий, плакав і кликав маму. Розраховуючи на те, що мама скоро повернеться, працівники готелю нагодували хлопчика і доглядали за ним. Однак, коли настала 17 година, а жінка все ще не повернулася, вирішили звернутися за допомогою в міліцію», - наголошується в повідомленні.

Правоохоронці одразу повідомили про ситуацію батькові дитини і паралельно розпочали пошуки матері. Батько негайно приїхав до Трускавця і забрав сина, а вже о 19 годині розшукали маму хлопчика. Нею виявилася 27-річна мешканка Дрогобицького району, яка повідомила, що через сімейний конфлікт вона разом з сином приїхала до Трускавця і зняла номер у готелі. Вранці, залишивши дитину саму в кімнаті, пішла в гості до подруги.

Результати експертизи, на яку направили знайдену мама, підтвердили наявність в крові алкоголю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3765