У Партії регіонів стверджують, що народного депутата Володимира Малишева вдарив депутат парламентської фракції «Батьківщина» Юрій Вознюк. Відповідну заяву розповсюдила прес-служба партії.

«Той парламентарій, який це зробив, а, за даними очевидців, це був депутат від «Батьківщини» Юрій Вознюк, повинен відповісти за свої дії за законом. Подібні дії тягнуть за собою кримінальну відповідальність і зняття депутатської недоторканності», - йдеться в заяві.

Крім того, за даними прес-служби, зафіксовані випадки, коли у депутатів - членів фракції ПР були вирвані картки для голосування: так, у Олександра Васильєва картку вихопив Андрій Павловський, у Ганни Герман - Арсен Аваков, у Миколи Дем’янко також картку вкрав опозиційний депутат, особистість якого буде встановлена.

«Всі ці дії свідчать про те, що опозиція готувалася зірвати ухвалення головного фінансового документа країни», - переконані в ПР.

Нагадаємо, за фактами подій, що відбувалися сьогодні у приміщеннях Верховної Ради України, порушено кримінальні провадження.

Народному депутату України, члену парламентської фракції Партії регіонів Володимиру Малишеву, який сьогодні був травмований у сесійній залі, наклали 6 швів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1163