Неодноразові виключення з фракції «Батьківщина» депутатів, незгодних з позицією її лідера Арсенія Яценюка, свідчить про його нездатність працювати в команді. Про це заявив виключений сьогодні з «Батьківщини» депутат Роман Забзалюк.

«Цей чоловік захворів на нарцисизм, він бачить лише себе і не може працювати у команді. Прикладом цьому є неодноразові виключення з фракції людей, які посміли висловлювати на його точку зору свої особисті думки, звертати увагу на помилки, яких пан Яценюк наробив достатньо», - зазначив він.

У зв'язку з цим політик розповів, як раніше закликав Яценюка не перетворювати Євромайдан в шоу.

Зокрема, Забзалюк звернув увагу на неприпустимість захоплення адміністративних будівель у Києві.

«Я зробив заяву про неприпустимість використання паном Яценюком Майдану як шоу. Тому що це було схоже на якийсь серіал «Гаррі Поттер - принц напівкровка». Я наполягав на тому, що треба підтримувати Майдан, але попереджав, що ні за яких обставин не можна давати захоплювати приміщення», - додав депутат.

Коментуючи ставлення до Яценюка всередині фракції, він поскаржився на те, що Яценюк використовував її в якості майданчика для балотування в президенти.

При цьому Забзалюк засумнівався в непричетності лідера «Батьківщини» до усунення Віталія Кличка з президентських виборів.

«У мене виникає дуже багато питань до Яценюка і його найближчого оточення. Зокрема, куди ж поділось питання про так звану поправку Бриченка? Я особисто звернувся до ЦВК, щоб нам дали роз'яснення, і ми зрозуміли, як така випадкова нібито поправка призвела до неможливості реєстрації кандидатом у президенти Кличка», - зауважив політик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

243