Азаров подякував мітингувальників під Радою за підтримку депутатів у прийнятті бюджету.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров подякував учасникам мітингу в Маріїнському парку за підтримку парламентаріїв, які прийняли сьогодні бюджет-2014, повідомляє кореспондент Forum'у.

«Насамперед, я хочу подякувати від усієї душі за те, що ви приїхали і підтримали наших депутатів у важкому становищі. І за це їм величезне спасибі. Вони витримали колосальний тиск, погрози і сьогодні проголосували за бюджет», - сказав він.


Крім того, прем'єр пообіцяв, що 2014 рік буде переломним для України. «Зараз важка ситуація, але, тим не менш, 2014 рік буде кращий від минулого і ми з Президентом зробимо все, щоб він був дійсно роком виходу з кризи», - сказав він.

На думку прем'єра, в України налагодилися відносини з Росією. Є домовленість про зниження ціни на газ і в цьому році суттєво зменшиться вартість газу для промисловості. «Наше найголовніше завдання - запустити промисловість. Оскільки це заробітна плата, робочі місця», - заявив Азаров.


За його словами, Україну не можна ділити. «Ми прийняли бюджет заради всієї країни. Ми не ділимо Україну на північ і південь, захід і схід. Для нас вона одна єдина», - резюмував прем'єр-міністр.

Верховна Рада України прийняла закон про державний бюджет України на 2014 рік без обговорення документа.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200