Закон України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» після внесення в нього змін буде працювати. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Ми внесли зміни до закону. Юристи та представники правоохоронних органів внесли відповідні поправки. Вони гарантують, що після прийняття поправок закон буде працювати», - зазначив Єфремов.

Нагадаємо, сьогодні, 16 січня, Верховна Рада внесла зміни до цього закону.

23 грудня Президент України Віктор Янукович підписав Закон «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань», який Верховна Рада України прийняла 19 грудня.

25 грудня член Ради суддів України, заступник голови Вищого спеціалізованого суду України (ВССУ) з розгляду цивільних і кримінальних справ Павло Гвоздик заявив, що цей закон не може бути застосований на практиці ні правоохоронними органами, ні судом через відсутність в законодавстві механізмів його реалізації.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

160